KFC Izegem heeft een overeenkomst bereikt met Patrick Rotsaert als teammanager. Hij heeft jaren ervaring in gelijkaardige functies bij KSV Roeselare, Cercle Brugge en recent nog FC Gullegem.

Patrick Rotsaert zal zijn expertise voortaan ter beschikking van KFC Izegem stellen., VDB
Patrick Rotsaert zal zijn expertise voortaan ter beschikking van KFC Izegem stellen. © VDB

Ook de overeenkomst met Bruno Debo werd verlengd. Nadat hij jarenlang als speler actief was bij KFC Izegem, enkele jaren T2 was bij Franky Dekenne, begint hij volgend seizoen aan zijn derde jaar als hoofdtrainer van KFC Izegem. "Dit kadert in het voortzetten van de ingeslagen weg van groei, ambitie en continuïteit", oppert sportief manager Mario David.

(WVS)

KFC Izegem heeft een overeenkomst bereikt met Patrick Rotsaert als teammanager. Hij heeft jaren ervaring in gelijkaardige functies bij KSV Roeselare, Cercle Brugge en recent nog FC Gullegem. Ook de overeenkomst met Bruno Debo werd verlengd. Nadat hij jarenlang als speler actief was bij KFC Izegem, enkele jaren T2 was bij Franky Dekenne, begint hij volgend seizoen aan zijn derde jaar als hoofdtrainer van KFC Izegem. "Dit kadert in het voortzetten van de ingeslagen weg van groei, ambitie en continuïteit", oppert sportief manager Mario David.(WVS)