Gewezen spits Pascal De Vreese maakte furore en doelpunten bij heel wat Belgische clubs. De ex-speler van o.a. KAA Gent, SV Waregem, RAEC Bergen en SWI Harelbeke stopte in 2009 met voetballen. Zijn meeste goals maakte hij in de Belgische tweede klasse.

Als trainer debuteerde hij bij Blauwvoet Otegem. Daarna volgde KVK Avelgem. Na een periode als beloftencoach bij KMSK Deinze belandde hij bij FC Gullegem, in tweede amateurklasse, waar hij tot vorige zomer coach was. Vorig seizoen had hij een sabbatjaar, nu volgt hij Stijn Meert op als beloftencoach. De Vreese zal mee de link vormen tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal.

Eerder stelde KSV Roeselare ook al Jakob Crombez aan als TVJO, een functie die Meert ook op zich nam.

Gewezen spits Pascal De Vreese maakte furore en doelpunten bij heel wat Belgische clubs. De ex-speler van o.a. KAA Gent, SV Waregem, RAEC Bergen en SWI Harelbeke stopte in 2009 met voetballen. Zijn meeste goals maakte hij in de Belgische tweede klasse.Als trainer debuteerde hij bij Blauwvoet Otegem. Daarna volgde KVK Avelgem. Na een periode als beloftencoach bij KMSK Deinze belandde hij bij FC Gullegem, in tweede amateurklasse, waar hij tot vorige zomer coach was. Vorig seizoen had hij een sabbatjaar, nu volgt hij Stijn Meert op als beloftencoach. De Vreese zal mee de link vormen tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal.Eerder stelde KSV Roeselare ook al Jakob Crombez aan als TVJO, een functie die Meert ook op zich nam.