Paniek bij SK Staden, alle hoofdtrainers nemen ontslag

Jade Schockaert vertrekt.©Stefaan Bogaerts WO
Jade Schockaert vertrekt.©Stefaan Bogaerts WO
Redactie KW

Bij de dames van voetbalclub SK Staden is er grote paniek. In enkele dagen tijd hebben alle drie hun hoofdtrainers ontslag genomen. De sportieve cel, onder leiding van Leen Scheldeman, moet nu op zoek naar vervanging.

“Jade Schockaert die voor het tweede opeenvolgende seizoen onze A-ploeg in eerste provinciale leidde kreeg een aanbieding van de herenploeg van NS Heule”, opent Leen. “Zelf ziet ze dit natuurlijk als een sportieve promotie en twijfelde niet om het aanbod aan te nemen.

“In haar zog volgt nu ook de trainer van onze C-ploeg Kenny Plysier. Hij gaat bij Heule aan de slag als T2 en beloftencoach. Daar bovenop kwam nu dat ook Lies Leuridan aan het einde van deze campagne afhaakt als trainster van de B’s, die uitkomen in tweede provinciale. Haar beroepsbezigheden zijn niet meer te combineren met het trainerschap. Zo zijn we dus in enkele dagen tijd al onze trainers kwijt bij de damesploegen.”

“We gaan nu naarstig op zoek naar vervanging.” Wie geïnteresseerd is om één van de damesploegen van SK Staden vanaf volgend seizoen te trainen, kan mailen naar sk_ladies@hotmail.com .

(SBR – foto WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.