Opnieuw nipt verlies voor KSV Oostkamp

Nikolaas vermaut opende de score voor Oostkamp. © (Foto VDB)

KSV Oostkamp verloor zondagmiddag met 3-2 in Stekene.

Telkens weer horen we hetzelfde verhaal: veldoverwicht voor de jongens van De Valkaart maar splijtende counters en te vermijden goals voor de tegenpartij. Op bezoek bij Avanti Stekene opende Nikolaas Vermaut de score na 19 minuten. De bezoekers misten vervolgens enkele kansen en met de rust inzicht kregen zij de gelijkmaker te slikken via Jess De Rudder. Omstreeks het uur bracht Kelian Bonny KSV Oostkamp opnieuw aan de winst toen hij een aarzeling van thuisgoalie Johan De Grave afstrafte. Net voor het ingaan van het slotkwartier kwam Avanti Stekene weer op gelijke hoogte nadat Koen De Wilde een heel discutabele penalty kom omzetten. Zes minuten later kreeg de ploeg van coach Dieter Lauwers het deksel helemaal op de neus toen Jari Timmerman ongelukkig zijn eigen doelman vloerde.

(JPV – Foto VDB)

KSV Oostkamp: Schelstraete, Bonny, Timmerman Bekaert (80′ Canoot), Decloedt, Vanneste, Blieck (72′ Ly), Vermaut, Himpe (82′ Van Hooreweghe), Lannoo, Verheyden.

Doelpunten: 19′ Vermaut 0-1, 42′ De Rudder 1-1, 59′ Bonny 1-2, 73′ De Wilde (pen) 2-2, 79′ Timmerman (own) 3-2.