Opnieuw een nederlaag voor Sassport Boezinge

In vierde klasse verloor Sassport zondag voor de zesde keer op rij.

Ditmaal was SK Ronse de betere ploeg, het won verdiend met 1-4. Heel even had Boezinge hoop op een overwinning toen na 5′ in de wedstrijd de Georgiër Vatchvilli met een lob ei zo na de bezoekende doelman kon kloppen. Vijf minuten later kreeg Boezinge het deksel op de neus en kwam Ronse op voorsprong via Mahli. Op een vrije trap van de thuisploeg kwam Boezinge opnieuw in balbezit maar Verstraete trapte over. Opnieuw was het Ronse dat 5 minuten later via Lauwers op voorsprong kwam. Op het halfuur kon Vatchvilli dan toch scoren voor de thuisploeg, kort daarna bracht Achahbar de bezoekers op 1-3. Na de rust werd Boezinge een strafschop ontzegd door de ref toen een bezoeker de bal met de hand raakte. Een minuut later maakte Lauwers de 1-4 en speelde Ronse de wedstrijd rustig uit.