Ook icoon en kapitein Wouter Biebauw verlengt contract bij KSV Roeselare

© VDB
Redactie KW

Wouter Biebauw verlengt dan toch zijn contract bij KSV Roeselare. Biebauw gaf eerder deze week al aan dat er een mondeling akkoord was met de club. De ervaren doelman is zo toe aan zijn elfde seizoen voor Esvee.

Biebauw begon zijn professionele carrière bij KSV Roeselare. In 2008 maakte hij de overstap naar KV Mechelen. Na een passage bij KV Oostende keerde Biebauw uiteindelijk in 2016 terug naar Roeselare. Ook na de woelige periode bij KSV Roeselare blijft Biebauw de club trouw, hij tekent een contract tot 2022 met een optie op een extra jaar.

Midden juni gaf de Roeselaarse doelman nog aan voor alles open te staan, zowel in 1A, 1B of zelfs in eerste nationale als ze een ambitieus project konden voorleggen. KSV Roeselare greep namelijk een maand daarvoor nog naast een proflicentie. Daardoor was er veel onduidelijkheid. De club start volgend seizoen in eerste nationale met een bijna volledig nieuwe spelerskern, enkel doelman Biebauw en middenvelders Zolotic en Baeckelandt zijn de overblijvers van vorig seizoen.

(MG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier