OMS Ingelmunster zet nu ook Franky Dekenne op de keien

© VDB
Wouter Vander Stricht

De prestaties van OMSI die onder de verwachtingen blijven, leiden nu tot het derde trainersontslag van het seizoen. De ploeg en Franky Dekenne gaan in goed overleg uiteen. Frank Neve en Beni Vervaeke nemen voor de test van het seizoen over.

Met nog zeven wedstrijden te gaan in vierde klasse wilde OMS Ingelmunster nog eens alles op alles zetten om alsnog de eindronde te halen. De club begon zeer ambitieus aan het seizoen, maar toen de resultaten uitbleven hield Joost Malfait, die al jarenlang actief was bij de club de eer aan zichzelf. Vervolgens kwam Lorenzo Staelens, maar die hield het ook al na twee wedstrijden voor bekeken. Franky Dekenne zag de opdracht om OMSI naar de top te loodsen wel zitten. Hij vatte de uitdaging aan met goede moed, maar zondag leverde de ploeg een collectieve wanprestatie af tegen Knokke. Dat zette het bestuur aan het denken.

Donderdagmiddag zaten voorzitter Xavier Van Honsebrouck en Franky Dekenne rond de tafel en ze besloten in onderling overleg uiteen te gaan. Assistent Frank Neve en sportief directeur Beni Vervaeke zullen nu de honeurs waarnemen en alsnog proberen de club naar de eindronde te leiden.

(WVS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.