OMS Ingelmunster verslaat Sint-Gillis Waas met 3-0

De wedstrijd startte moeilijk langs beide kanten. Toch was er wat meer aanvalsdreiging van Ingelmunster.

Na het debacle met de poging tot omkoping met Bram Paepe werd hij onverbiddelijk door de club ontslagen. In de 14de minuut was er een prachtig voorzet met een mooie kopbalpoging van Vandemaele net voorlangs. Verder waren er weinig tot geen kansen in de eerste 15 minuten. Een sterk gemotiveerd en verdedigend Sint-Gillis Waas belette Ingelmunster om goede aanvallen te kunnen opbouwen in de eerste 20 minuten. In de 23ste minuut was er een mooie opgezette aanval met een doorsteekpas in het midden, maar iets te ver en in de handen van keeper Vereecken van St.G.Waas.

26′ : Het tijd keert na een prachtdoelpunt van Lecaillier. Na een goeie actie op links en een prachtige voorzet van Christiaens kon Lecaillier prachtig afwerken met een hard schot in de linkerbenedenhoek. Onmiddellijk na het opzetten was er balverlies voor Gillis en trof Ingelmunster opnieuw raak met een prachtdoelpunt van Thor Laleman in de 28ste minuut.

De eerste helft eindigde met een zware fout op Thor Laleman in de 43ste minuut en met een rode kaart voor Sint-Gillis Waas. Bij de laatste goeie aanval van OMS kon Christaens alleen doorgaan op de keeper. Hij werd zwaar neergehaald. Rood voor de keeper en vervanging door Beeckmans, die de penalty van Thor Laleman wist te pareren.

De tweede helft was een formaliteit met 9 tegen 11. Een prachtige actie door Laleman met een voorzet op Christiaens. Hij kon de bal terugleggen voor Omari, die op schitterende wijze de 3-0 eindstand kon binnenleggen.

Doelpunten: 26′: Lecaillier 1-0, 28′: Laleman 2-0, 77′: Omari 3-0

OMS Ingelmunster : Vandenborre, Vanderheeren, Vyncke, Derieuw, Lecaillier, Christiaens, Vandemaele, Omari, Buyse, Verzele, Laleman, Maertens, Bourgeois, Jordi, Vanoplynus