OMS heeft Hakim Laref beet

Hakim Laref (links), hier in duel met Arne Devisch van Winkel Sport, speelt volgend seizoen bij OMS Ingelmunster. (Foto Bart) © VDB
Lode Blomme

De kapitein van Sint-Niklaas speelt volgend seizoen in Ingelmunster.

OMS Ingelmunster is met een recente 10 op 15 aan een sterke eindspurt bezig in vierde klasse A. Het ambitieuze bestuur hoopt nog op de eindronde, maar is ook al bezig met de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. Met Hakim Laref werd alvast de kapitein van derdeklasser Sint-Niklaas aangetrokken. Laref is een sterke, aanvallend ingestelde speler die het bestuur van OMS al meerdere seizoenen richting Ingelmunster wilde halen.

Met ook Dimitri Verhulst (Winkel Sport), Frederik Declercq (Oudenaarde), Nicolas Mulliez (Gullegem) en Sofina Moumou (Temse) heeft OMS er alvast al vijf serieuze versterkingen bij voor volgend seizoen.

Nieuwe beloftentrainer

Wie volgend seizoen de trainer wordt van OMS Ingelmunster is nog niet bekend, al wordt Larefs huidige trainer bij Sint-Niklaas Robby Buyens wel genoemd. Met Christophe Vanbelleghem (ex-Bredene en Wenduine) werd deze week wel een nieuwe trainer voor de beloften aangesteld.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.