Olsene Sportief moet eenmaal winnen om te promoveren naar derde provinciale

Mag Olsene Sportief binnenkort weer feest vieren? Wint de ploeg op 5 mei dan promoveert Olsense Sportief naar derde provinciale.
Redactie KW

Voor de Oost-Vlaamse voetbalploegen was de trekking voor de eindronde pas zaterdagavond in Wetteren. In vierde provinciale is Olsene Sportief (één van de drie ploegen van Zulte) de enige ploeg die zich kon kwalificeren voor de eindronde. Jong Zulte (eerste provinciale) en Eendracht Machelen (tweede provinciale) grepen naast een ticket.

In vierde provinciale zijn er 20 ploegen die voor de eindronde werden geplaatst. De eerste matchen worden op zondag 28 april gespeeld. Vier van de twintig ploegen zijn voor de eerste speeldag vrijgeloot. Onder hen Olsene Sportief. Deze ploeg komt op zondag 5 mei voor de eerste en de laatste keer in actie. Wie op 5 mei (er worden er dan zes gespeeld) zijn match wint, stijgt naar derde provinciale.

Olsene zal het opnemen tegen de winnaar van de match Oostakker – Lebbeke en speelt in principe op verplaatsing. Eénmaal winnen is dus de promotie voor Olsene.

(RMN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.