"De medische staf wil Deschacht - met een intensieve revalidatie van enkele weken - klaarstomen voor de eerste wedstrijd van 2020, op zondag 19 januari tegen Racing Genk", klinkt het in de korte mededeling van Essevee.

Deschacht is sinds begin dit seizoen aan de Gaverbeek aan de slag. Na de degradatie van Sporting Lokeren zat de centrale verdediger zonder club en tijdens een proefperiode wist hij de clubleiding in het Regenboogstadion te overtuigen. Deschacht heeft er een contract tot eind dit seizoen.

De verdediger kwam voordien zeventien jaar uit voor Anderlecht en speelde 601 wedstrijden voor paars-wit, waaronder 99 op het Europese toneel, een record in de clubgeschiedenis.

(Belga)

"De medische staf wil Deschacht - met een intensieve revalidatie van enkele weken - klaarstomen voor de eerste wedstrijd van 2020, op zondag 19 januari tegen Racing Genk", klinkt het in de korte mededeling van Essevee.Deschacht is sinds begin dit seizoen aan de Gaverbeek aan de slag. Na de degradatie van Sporting Lokeren zat de centrale verdediger zonder club en tijdens een proefperiode wist hij de clubleiding in het Regenboogstadion te overtuigen. Deschacht heeft er een contract tot eind dit seizoen.De verdediger kwam voordien zeventien jaar uit voor Anderlecht en speelde 601 wedstrijden voor paars-wit, waaronder 99 op het Europese toneel, een record in de clubgeschiedenis.(Belga)