Nul op negen voor ambitieuze Knokke FC

© VDB
Redactie KW

Knokke FC verloor zaterdag met 3-1 op bezoek bij SK Berlare. Toch weigert ondervoorzitter Kristof Leliaert van zijn positieve instelling af te stappen.

Net voor het half uur, totaal tegen de gang van het spelbeeld in, opende de lokale Curukcu de score in het voordeel van de gastheren. Met de rust in zich egaliseerde Boi voor Knokke. Na de kampwissel pakten de gasten uit met een verschroeiend offensief doch ze liepen na drie minuten op een splijtende counter, afgewerkt door Van Den Hende. Nog voor het uur lukte Munyaneza de 3-1.

Nog gaf Knokke zich niet gewonnen. Er werden ettelijke kansen gecreëerd. Paal, lat, een sublieme doelman Van Den Abbeele maar vooral brute pech hield de gemotiveerde bezoekers van puntengewin. Op zondag 13 september komt Adinkerke op bezoek.

Ondervoorzitter Kristof Leliaert : “Ondanks de nul op negen blijven we positief. In Eernegem zat ik met een rotgevoel omdat de combinaties er niet uitkwamen en mogelijkheden achterwege bleven. Nu werden we enkel gevloerd door pech, zelfs de mensen uit Berlare bevestigden dit. Halfweg hadden we al minstens drie keer moeten scoren. Op 13 september komt Adinkerke op bezoek. We blijven het volste vertrouwen koesteren in de groep. Anderzijds missen we inderdaad kleppers als Van Der Heyden en Van Walle. Zij pikken deze week weer in op training.”

(JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier