https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Noa Lang hoopt op eerste cap: “Laten zien dat ik in België volwassener ben geworden”

© (Foto BELGA)
Bron: Belga

Al een jaar maakt Noa Lang het mooie weer bij Club Brugge. De komende week hoopt hij ook voor het eerst in het Nederlandse shirt te schitteren. “Ik voel me goed. Dit is een mooi moment in mijn carrière”, zegt de 22-jarige Lang dinsdag in een filmpje verspreid door de Nederlandse voetbalbond.

De voormalige Ajax-speler werd vorige week door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de selectie voor de WK-kwalificatieduels in Letland (8 oktober) en thuis tegen Gibraltar (11 oktober). “Mijn moeder reageerde wat emotioneel. Iedereen was heel trots op mij. Ik verdiende het, volgens hen”, lacht hij. “Mooi dat het zover is.”

Lang wil de komende dagen “het beste van zichzelf laten zien”. “Ik wil laten zien dat ik in België een volwassener jongen ben geworden. Ik ben gegroeid, als speler en als mens. Dat wil ik nu ook hier laten zien. Dat is voor mij het belangrijkste doel”, benadrukt hij. “Verder ga ik er gewoon van genieten.”

Op de vraag wanneer zijn week geslaagd zal zijn, antwoordt Lang: “Als ik twee mooie wedstrijden heb mogen meemaken, als ik heb mogen spelen en een ‘haasje’ (een cap, red) naar huis kan nemen. En een paar doelpuntjes, dat zou mooi zijn.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.