Nipte nederlaag voor Vlamertinge

Na een fout op Dieter Wittesaele mochten de bezoekers doorspelen en scoren. © VDB

KSK Vlamertinge heeft met het kleinste verschil verloren tegen KSK Svelta Melsele: 0-1.

Pas na 20′ breekt de wedstrijd open wanneer thuisdoelman Vanbrabandt een bal pakt na een snelle uitbraak van de bezoekers. Op het halfuur dan is Vlamertinge voor het eerst gevaarlijk wanneer Neve op doel besluit na een actie van Pecqueux en Wittesaele. Die Wittesaele krijgt net voor de rust nog een kans maar hij kopt in de handen van de doelman. Na de rust dan heeft Wittesaele de openingstreffer aan de voeten maar hij besluit tegen de keeper. Op het uur wisselt trainer Logie Verstraete voor Decru die meteen rood pakt. Met nog 10′ te spelen laat de scheidsrechter doorspelen na een fout op Wittesaele waardoor de bezoekende speler Van Osselaer vrijkomt en vanuit de 16 m de bal in de linkerbenedenhoek binnentrapt.