Het profiel van de trainer week niet af van het gezochte profiel in het begin van het seizoen. De trainer moest iemand zijn waar een jonge groep naar kon opkijken. Die de ambitie van de club om zo snel mogelijk terug te stijgen naar 1ste provinciale kon waarmaken. Die daarnaast eigen jeugd kon inpassen in de groep. En die de familiale waarden waar de club al jarenlang voor staat in zich draagt. Hij moet de verpersoonlijking zijn van onze slogan "Together, one team one goal" en moet de groep op 1 lijn krijgen.

KFCM is volgens bovenstaand profiel gekomen bij Nigel Smith. Hij is een gekende trainer in West-Vlaanderen. Hij heeft in het verleden met Dosko Beveren en Rumbeke bewezen om te kunnen promoveren en heeft ervaring met Rumbeke en onlangs Torhout om training te geven in hogere reeksen. Hij is voor Meulebeke een ideale mix van ervaring en gedrevenheid.

Hij neemt vanaf dinsdag 10 december het roer over van de ad-interim trainers Nico George en Romain Haghedooren. De besprekingen voor wie als T2 overneemt worden in samenspraak met de nieuwe T1 gevoerd.

Het profiel van de trainer week niet af van het gezochte profiel in het begin van het seizoen. De trainer moest iemand zijn waar een jonge groep naar kon opkijken. Die de ambitie van de club om zo snel mogelijk terug te stijgen naar 1ste provinciale kon waarmaken. Die daarnaast eigen jeugd kon inpassen in de groep. En die de familiale waarden waar de club al jarenlang voor staat in zich draagt. Hij moet de verpersoonlijking zijn van onze slogan "Together, one team one goal" en moet de groep op 1 lijn krijgen.KFCM is volgens bovenstaand profiel gekomen bij Nigel Smith. Hij is een gekende trainer in West-Vlaanderen. Hij heeft in het verleden met Dosko Beveren en Rumbeke bewezen om te kunnen promoveren en heeft ervaring met Rumbeke en onlangs Torhout om training te geven in hogere reeksen. Hij is voor Meulebeke een ideale mix van ervaring en gedrevenheid.Hij neemt vanaf dinsdag 10 december het roer over van de ad-interim trainers Nico George en Romain Haghedooren. De besprekingen voor wie als T2 overneemt worden in samenspraak met de nieuwe T1 gevoerd.