Nieuwe Roeselaarse spits Van Kessel maanden out

© Foto Belga
Lode Blomme

KSVR zal zijn aanvaller drie maanden moeten missen nadat hij afgelopen weekend na een klein half uur uitviel tegen Tubeke. Gino van Kessel botste met de doelman en wordt dinsdag geopereerd aan een barstje in de rechterknie.

De 25-jarige Van Kessel scoorde vorige week, amper enkele dagen na zijn aankomst in Schiervelde, meteen voor zijn nieuwe club tegen KV Mechelen (2-2). Zaterdag verliet hij bij een 0-0-stand na een botsing met Tubekedoelman Defourny ontgoocheld het veld. Uit onderzoek bleek maandag dat hij aan het onvrijwillige contact een barst in de rechterknie heeft overgehouden.

Morgen dinsdag al wordt Van Kessel door de clubdokter geopereerd in AZ Delta Roeselare. De Nederlands-Curaçaose voetballer zal vermoedelijk een drietal maanden out zijn. Een flinke klap voor KSVR, dat met een 2 op 9 aan het seizoen begon en drie keer scoorde in drie wedstrijden. Een van de drie goals kwam van de voet van Gino van Kessel.

Nieuwe Roeselaarse spits Van Kessel maanden out
© Foto Belga

KSVR was nog op zoek naar een nummer tien en een flankspeler, maar zal elf dagen voor het sluiten van de transfermarkt het geweer mogelijk nog van schouder moeten veranderen. De ploeg uit eerste klasse B speelt dit weekend voor de Beker van België op het veld van Olympic Charleroi. De volgende competitiematch is op zaterdag 1 september thuis tegen Lommel.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.