Nieuwe opdoffer voor Sassport Boezinge

Boezing verloor met 3-1-cijfers op het veld van Wetteren-Kwatrecht. Bovendien viel doelman Stefaan Baert uit met een blessure.

Andermaal geen overwinning voor Sassport Boezinge. Op RC Wetteren-Kwatrecht werd met 3-1 verloren. Bij Boezinge viel doelman Stefaan Baert al na 23 minuten uit met een blessure aan de schouder opgelopen tijdens de opwarming bij het verkeerd neerkomen. Baert is de afgevaardigde bij de jeugdploegen die vorige week voor het eerst in het doel stond bij de club.

Hij werd vervangen door Gudjon Desender, de keeper van de beloften. Aan de rust was de stand 2-0. In de tweede helft kon RC Wetteren-Kwatrecht nog de 3-0 scoren. Enkele minuten voor affluiten scoorde Vatcheichvili de eerredder voor Boezinge.