Nieuwe nederlaag voor FC Gullegem

FC Gullegem snakt naar het einde. Op Rupel Boom werd met 3-2 verloren.

In het eerste halfuur zat de wedstrijd op slot. Rupel Boom probeerde weliswaar zijn supporters op een thuiszege te vergasten, maar de counters van Gullegem waren niet van gevaar ontbloot. Tot even voor het halfuur de thuisploeg via Van Der Westerlaken de score opende. Enkele minuten later verdubbelde thuisspeler Laureys de cijfers. Gullegem was aangeslagen, kon voor de rust geen vuist meer maken.

Na de appelsientjes ging Gullegem op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er op het uur via Opbrouck. De bezoekers roken hun kans, duwden de thuisploeg achteruit. Maar een kwartier voor tijd, op een counter, scoorde Bornem nummer drie. Negen minuten voor tijd, via de ingevallen Hermans, werd het nog spannend. Maar ondanks een slotoffensief moest Gullegem in een nipte nederlaag berusten.

Doelpunten: 28′ Van Der Westerlaken 1-0, 32′ Laureys 2-0, 60′ Opbrouck 2-1, 75′ Put 3-1, 82′ Hermans 3-2.