Nieuw bestuur bij WS Desselgem: “We blijven eigen jeugd kansen geven”

Peter Geerolf wordt teammanager in de nieuwe raad van bestuur van WS Desselgem. (foto IVD)
Redactie KW

Vierdeprovincialer WS Desselgem begint het seizoen met een nieuwe bestuursploeg. Ondermeer voorzitter Tony Vandeghinste, GC Paul Peers en penningmeester Rita Michels nemen afscheid van de club.

De nieuwe raad van bestuur zal bestaan uit teammanager Peter Geerolf, Roger Fuchs, Lindsay Dewaele, Jo Neirynck, Johan Soetens en Xavier Vandeghinste. Sybil Vandenbon wordt de nieuwe gerechtigd correspondent.

“Op de algemene vergadering van begin juli legde Tony Vandeghinste zijn mandaat als voorzitter neer, samen met GC Paul Peers en penningmeester Rita Michels. De zoektocht naar een nieuw bestuur kon beginnen, maar er was heel wat belangstelling op de eerste infovergadering. Ondertussen is de raad van bestuur gevormd en hebben wij een nieuwe GC.”

Teamgeest, fairplay en vriendschap

“Aan de clubvisie zal er echter niet veel veranderen. Wij blijven het principe immers trouw dat er zoveel mogelijk spelers uit de eigen jeugd de kans moeten krijgen om door te stromen naar het eerste elftal. Het eerste elftal is immers een uitloper en een toonbeeld voor de hele werking waarbij de nadruk ligt op teamgeest, fairplay en vriendschap. De club vormt één geheel van onze allerkleinsten tot het eerste elftal. Wij willen ook financieel gezond blijven en in de jeugdploegen moet iedereen de kans krijgen om te spelen”, verduidelijkt teammanager Peter Geerolf. (IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier