Nieuw bestuur bij KSK Steenbrugge

Na een bijzondere algemene vergadering van KSK Steenbrugge is er een nieuwe raad van bestuur aangesteld. Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende leden: Koen Astaes; voorzitter ad interim, Kurt Simoens, voorzitter van de algemene vergadering, Kurt Vanleirsberghe, Gust Clicteur, Dirk Vanoverschelde en Kurt Degryse.

SK Steenbrugge © VDB

Wij kregen de nieuwe voorzitter aan de lijn, een persbericht volgde. “De raad van bestuur wil zijn visie en strategie duidelijk kenbaar maken naar alle betrokken partijen. De visie van de raad van bestuur van KSK Steenbrugge is: op een financieel gezonde basis een eerste ploeg hebben en dit op het derde provinciale niveau of hoger met zoveel mogelijk spelers uit haar eigen jeugdwerking. De strategie om haar visie te realiseren is gebaseerd op twee noodzakelijke voorwaarden die moeten vervuld zijn: het hebben van een brede basis van veel jonge spelers en een hoogstaande kwalitatieve jeugdopleiding.”

“Om dit te realiseren zal het nieuwe bestuur al haar mogelijkheden aanwenden, zowel op het financiële vlak als op het niveau van personele inzet. Het bestendigen en bewaken van een organisatie – waarin bekwame jeugdtrainers hun opleiding kunnen geven – om de talenten van de jonge spelers maximaal te ontwikkelen.

Door een goede opvolging van haar jeugdspelers te organiseren, wil KSK Steenbrugge ontdekken wie talenten en potentieel heeft om, via de onderbouw en de bovenbouw van haar jeugdopleiding, door te groeien naar een volwaardige speler van haar eerste ploeg.

Betreffende de foute communicatie die er in het recente verleden is gebeurd, kan het nieuwe bestuur enkel melden dat zij het volgend seizoen in derde provinciale blijft spelen.”

Wat de jeugd betreft, verricht het duo Peter Allaert en Reginald Vereycken alvast baanbrekend werk met KSK Steenbrugge B in vierde provinciale. Laatstgenoemde verduidelijkt: “Telkens weer tracht je jongens, die soms zwaar onderuitgaan, te motiveren. Het is hard labeur maar zo dankbaar.” In een volgende editie komt een uitgebreid interview met Reginald Vereycken. (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.