Niels Verburgh en Panos Armenakas tekenen contract bij KSV Roeselare

Redactie KW

Dinsdag ondertekende Niels Verburgh (Brugge, 31.01.1998) een contract voor twee seizoenen (plus optie) bij KSV Roeselare. De Australische Griek Panagiotis ‘Panos’ Armenankas deed hetzelfde voor één seizoen.

De verdedigende middenvelder is een jeugdproduct van Club Brugge KV. Begin 2018 werd hij voor een half seizoen uitgeleend aan Waasland-Beveren, waarna hij voor twee seizoenen de grens overstak richting Roda JC. Bij de Limburgers speelde 50 wedstrijden.

Niels Verburgh en Panos Armenakas tekenen contract bij KSV Roeselare

Panagiotis ‘Panos’ Armenankas (05.08.1998) tekende een contract voor één seizoen plus optie op Schiervelde. De Australische Griek komt over van Panathinaikos.

De rechtsbuiten doorliep zijn jeugdopleiding bij Sydney Olympic, Watford en Udinese en was zowel Grieks als Australisch jeugdinternational. Vanuit Udinese werd hij in seizoen 2017-2018 uitgeleend aan toenmalig reeksgenoot van Esvee. AFC Tubize. In januari ondertekende de 22-jarige Panos, die op het WK U17 in 2015 nog uitgeroepen werd bij de top vijf van jonge talenten in de wereld, een contract bij Panathinaikos. Komend seizoen zal hij dus te zien zijn in onze wit-zwarte kleuren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier