De 26-jarige Mestdagh begon bij Bredene, trok in 2003 naar Cercle Brugge waar hij zijn opleiding kreeg en tot bij de beloften vaste waarde was en een paar selecties in de eerste ploeg verwierf. In 2013 ging het naar VW Hamme, na één seizoen naar toenmalige derde klasser KVV Coxyde om drie jaar later te verhuizen naar FC Knokke, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. Een andere aanwinst is de 17-jarige doelman Jitse De Witte, die overkomt van de beloften van Cercle Brugge. Hij begon bij Club in 2007 en trok twee jaar later naar de Brugse buren.

De Witte wordt wellicht de nieuwe derde doelman in plaats van de langdurig geblesseerde Kjell Dewilde. Het staat nu vast dat Thomas Goddeeris, Aron Defevere en Harry Hollevoet alle drie naar Oostnieuwkerke, de nieuwkomer in derde amateurs, trekken. Ook aan de uitgaande kant zijn er al tien vertrekkers, daarbij zijn Coulibaly (vrije speler) en Shema (einde contract), wiens toekomst nog onduidelijk is, nog niet meegerekend. We mogen dus stilaan van een volledig vernieuwde ploeg rekenen onder leiding van Didier Degomme.

(DACH)

De 26-jarige Mestdagh begon bij Bredene, trok in 2003 naar Cercle Brugge waar hij zijn opleiding kreeg en tot bij de beloften vaste waarde was en een paar selecties in de eerste ploeg verwierf. In 2013 ging het naar VW Hamme, na één seizoen naar toenmalige derde klasser KVV Coxyde om drie jaar later te verhuizen naar FC Knokke, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. Een andere aanwinst is de 17-jarige doelman Jitse De Witte, die overkomt van de beloften van Cercle Brugge. Hij begon bij Club in 2007 en trok twee jaar later naar de Brugse buren. De Witte wordt wellicht de nieuwe derde doelman in plaats van de langdurig geblesseerde Kjell Dewilde. Het staat nu vast dat Thomas Goddeeris, Aron Defevere en Harry Hollevoet alle drie naar Oostnieuwkerke, de nieuwkomer in derde amateurs, trekken. Ook aan de uitgaande kant zijn er al tien vertrekkers, daarbij zijn Coulibaly (vrije speler) en Shema (einde contract), wiens toekomst nog onduidelijk is, nog niet meegerekend. We mogen dus stilaan van een volledig vernieuwde ploeg rekenen onder leiding van Didier Degomme. (DACH)