Nicky Van den Abbeele keert terug naar Club Brugge Vrouwen

Nicky Van den Abbeele keert terug naar Club Brugge Vrouwen. © BV
Redactie KW

Club Brugge Vrouwen toont dat het menens is in de Superleague en pakt uit met een toptransfer. Nicky Van den Abbeele ruilt KAA Gent in voor Club Brugge Vrouwen.

De 26-jarige Oostkampse keert zo terug naar de ploeg waar ze doorbrak in de BeNe League. Na omzwervingen bij SK Lierse, RSC Anderlecht, Ajax Amsterdam en KAA Gent komt de centrale verdedigster, die intussen in Aalter woont, terug thuis. Dat doet ze met enkele titels en bekerzeges op zak.

Nicky Van den Abbeele was er met de Red Flames ook bij op het EK in Nederland en brengt zo dus alles samen een pak ervaring mee naar Jan Breydel. “Ik ben zeer blij met deze nieuwe uitdaging”, laat ze optekenen op de webstek van Club Brugge. “Ik wil dan ook zeker mijn steentje bijdragen aan het ambitieuze plan van Club Brugge Vrouwen.”

Volgende speelsters tekenden al bij met het oog op volgend seizoen: Talitha De Groote, Elle Decorte, Elke Geeraert, Isabelle Iliano, Charlotte Laridon, Ellen Martens, Ianthe Meeschaert, Femke Schamp, Frieke Temmerman, Jody Vangheluwe, Febe Vanhaecke, Chelsey Vanhooren, Julie Vankeirsbilck, Saar Verdonck, Raquel Viaene en Celien Guns. (BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier