Vanfleteren is met elf goals topschutter bij Winkel Sport, Nicholas Tamsin scoorde al zes keer vanop de strafschopstip. Tamsin zal slechts één seizoen bij Winkel Sport gespeeld hebben. Tamsin speelde in de jeugd van Cercle Brugge, maar kon er net niet doorbreken. "Hij had zijn kans daar zeker verdiend", aldus Patrick Rotsaert, nu sportief manager bij Mandel United, maar toen aan de slag bij Cercle. Via KV Turnhout, SV Zulte Waregem (waar hij enkele matchen in eerste klasse speelde), de toenmalige tweedeklasser Waasland-Beveren ging het in 2012 haar VV Coxyde. Hij maakte de opgang naar tweede klasse mee, maar tegelijk ook de teloorgang van de ploeg. Hij koos toen voor Knokke waarmee hij vorig seizoen kampioen speelde in tweede amateurklasse.

Nicholas Tamsin zet als centrale middenvelder met zijn traptechniek mee de lijnen uit., VDB
Nicholas Tamsin zet als centrale middenvelder met zijn traptechniek mee de lijnen uit. © VDB

Ook nieuwe doelman voor Mandel United

Dit jaar koos hij dus voor het ambitieuze Winkel Sport. De rood-zwarten maken voorlopig hun ambities nog niet echt waar, volgend jaar kiest Tamsin dus voor Mandel United.

Mandel United legde ook Thiemen Penny vast, hij komt over van KSKV Zwevezele. Hij was achter Jonas Cool tweede doelman bij de leider in eerste provinciale. De 20-jarige goalie kreeg zijn jeugdopleiding bij Cercle Brugge.

Vanfleteren is met elf goals topschutter bij Winkel Sport, Nicholas Tamsin scoorde al zes keer vanop de strafschopstip. Tamsin zal slechts één seizoen bij Winkel Sport gespeeld hebben. Tamsin speelde in de jeugd van Cercle Brugge, maar kon er net niet doorbreken. "Hij had zijn kans daar zeker verdiend", aldus Patrick Rotsaert, nu sportief manager bij Mandel United, maar toen aan de slag bij Cercle. Via KV Turnhout, SV Zulte Waregem (waar hij enkele matchen in eerste klasse speelde), de toenmalige tweedeklasser Waasland-Beveren ging het in 2012 haar VV Coxyde. Hij maakte de opgang naar tweede klasse mee, maar tegelijk ook de teloorgang van de ploeg. Hij koos toen voor Knokke waarmee hij vorig seizoen kampioen speelde in tweede amateurklasse.Dit jaar koos hij dus voor het ambitieuze Winkel Sport. De rood-zwarten maken voorlopig hun ambities nog niet echt waar, volgend jaar kiest Tamsin dus voor Mandel United. Mandel United legde ook Thiemen Penny vast, hij komt over van KSKV Zwevezele. Hij was achter Jonas Cool tweede doelman bij de leider in eerste provinciale. De 20-jarige goalie kreeg zijn jeugdopleiding bij Cercle Brugge.