"Zaterdagmorgen werd iedereen van de A en B-ploeg terug getest op covid 19", aldus sportief verantwoordelijke Leen Scheldeman. "In de namiddag kregen we al de uitslagen en die waren allemaal negatief dit keer. Na contact met de Bond en de tegenstander werd beslist om alle wedstrijden toch te laten doorgaan."

"En zonder te trainen hebben we in elke wedstrijd met een monsterscore uitgepakt. Vanaf deze week starten terug de trainingen bij de dames. We gaan proberen om zoveel mogelijk met de drie ploegen apart te trainen zodat we dergelijk voorval geen tweede keer meemaken."

(SBR)

"Zaterdagmorgen werd iedereen van de A en B-ploeg terug getest op covid 19", aldus sportief verantwoordelijke Leen Scheldeman. "In de namiddag kregen we al de uitslagen en die waren allemaal negatief dit keer. Na contact met de Bond en de tegenstander werd beslist om alle wedstrijden toch te laten doorgaan.""En zonder te trainen hebben we in elke wedstrijd met een monsterscore uitgepakt. Vanaf deze week starten terug de trainingen bij de dames. We gaan proberen om zoveel mogelijk met de drie ploegen apart te trainen zodat we dergelijk voorval geen tweede keer meemaken."(SBR)