Nathaniel Lagrou ruilt KSK Zwevezele voor Torhout KM

Nathaniel Lagrou komt over van KSK Zwevezele. © VDB
Redactie KW

Hoewel het nog geen zekerheid heeft of het volgend seizoen in de derde amateurs dan wel in eerste provinciale zal uitkomen, zit KM Torhout niet stil. Nu kwam met Nathaniel Lagrou een tweede speler van KSK Zwevezele over, na Vince Geryl.

Na Geryl, Thibault Vandenbussche (keert terug van Kortemark) en Denis Luchtens (Sparta Petegem) is Lagrou de vierde aanwinst. Eerder tekenden ook al 9 spelers bij, waaronder de drie winteraankopen Declercq, Vanaudenaerde en Simoens.

Nathaniel Lagrou is 26 en een jeugdproduct van Club Brugge. Hij kwam even in de A-kern en debuteerde zelfs onder Philippe Clement in een Europa Leaguematch tegen Newcastle, in 2012. Eén jaar later trok Lagrou naar Coxyde, waar hij drie jaar bleef (in de toen nog goeie tijden voor de kustploeg).

Nadien trok hij naar de bekende amateurclub Hoek in Nederland, alvorens hij in 2017 bij Zwevezele belandde. Met Lagrou en Vandenbussche als aanwinsten en blijvers als Declercq, Couwyzer, Stael en Vanysacker lijkt het Torhoutse middenveld voor volgend seizoen goed gestoffeerd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier