Naigell Vanfleteren (Club Roeselare): vier goals, één rode kaart… en een staartje

Naigell Vanfleteren hangt wellicht een zware schorsing boven het hoofd. © VDB

Er hangt Naigell Vanfleteren (22) een schorsing boven het hoofd. De kapitein van Club Roeselare beleefde bij hekkensluiter KSV Nieuwpoort een bewogen namiddag. Hij scoorde vier keer in het 5-5 gelijkspel, maar hij ging na een rode kaart na de match nog verhaal halen bij de lijnrechter.

KSV Nieuwpoort telde voor de match nog maar één puntje, dat werden er nu twee. Dat puntenverlies lag bij Club Roeselare op de maag, al zal hetgeen na de wedstrijd gebeurde wellicht nog een serieus staartje krijgen.

Naigell Vanfleteren – die in de eerste helft al geel had gekregen – toonde zich van Roeselaarse kant goed bij schot. Hij potte maar liefst vier goals waarvan de 4-5 in 88ste minuut. De buit leek binnen, maar twee minuten later kreeg hij rechtstreeks rood onder de neus geduwd en zag dat de thuisploeg nog in extremis gelijkstelde. De Roeselaarse kapitein ging verhaal halen bij de lijnrechter, er ontstond wat tumult en de Roeselaarse kapitein mag zich aan een verslag verwachten. Wordt vervolgd.