Na trainersstaf verlengt ook complete A-kern contract bij SC Oostrozebeke

Eric Verstraete is ook volgend seizoen T1 bij SC Oostrozebeke.© foto CLY
Eric Verstraete is ook volgend seizoen T1 bij SC Oostrozebeke.© foto CLY
Redactie KW

Het zijn in voetballand bizarre tijden. Terwijl men nog niet weet hoe en of dit seizoen afgewerkt zal worden, maakt ook al werk van het seizoen 2021-2022. Bij SCOR blijven trainers en spelers van het eerste elftal de club nog een jaartje trouw.

Zowel T1 Eric Verstraete als T2 Kenzo Dejonghe blijven op post. Eric Verstraete was dan ook verheugd aan te kondigen dat ook alle spelers hun ja-woord gaven. “Alle 21 de kernspelers verlengden hun verbintenis voor volgend seizoen. Bij de start van vorig seizoen deden we slechts zes transfers en die bleken stuk voor stuk een schot in de roos. De jongens pasten zich heel goed aan en betekenden zonder meer stuk voor stuk een meerwaarde voor de ploeg.”

“Onze spelers krijgen hun verschuldigde premies uitbetaald”

“Dat die nieuwkomers meteen ook hun contract met Scor verlengden betekent dat zich ze hier heel goed in hun vel voelen en akkoord gaan met de gestelde ambities. Vergeet niet dat we voor de coronastop op een vierde plaats stonden in de ranking.”

“Wat wellicht ook zal geholpen hebben is dat al onze spelers ook de verschuldigde premies uitbetaald kregen. En dat is de verdienste van onze voorzitter Jean-Marie Bonte.”

We peilden bij Eric Verstraete hoe hij tegen de herstart van de competitie aankijkt. “Ik ben er haast zeker van dat we de laatste tien wedstrijden zullen afwerken, maar vraag me niet wanneer.”

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier