Motor Roeselare-Daisel A blijft sputteren: “Het wordt elke week knokken”

Trainer Kurt Vercamp kijkt het aan: “Ik heb echt geen idee waarom we niet twee of drie keer na elkaar kunnen winnen.” (foto VDB) © VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Redactie KW

In derde nationale A ging een bleek SK Roeselare-Daisel A zondag de boot in tegen KSV Anzegem A (1-3). Het was voor de Schiervelde-jongens de derde nederlaag van dit seizoen. “Ik vond ons tegen Anzegem nochtans niet zo slecht starten”, zucht trainer Kurt Vercamp (54). “Ook na de rust, toen we na een hoekschop de 1-2 scoorden, had ik gedacht dat we de situatie nog zouden keren. Helaas: in de plaats van zelf gevaarlijk te zijn, kregen we na een late counter van de bezoekers kort voor affluiten nog een derde treffer om de oren.”

“Jammer, want we hadden met een zege een goede zaak kunnen doen. Ik had gehoopt dat we, na onze vier op zes van in Rumbeke en tegen Elene-Grotenberge, eindelijk gelanceerd gingen zijn, maar om de ene of andere reden lukt het ons niet om eens twee of drie keer na elkaar te winnen. Is het stress? Ligt het aan een gebrek aan scorend vermogen? Of aan het hogere niveau van onze tegenstanders? Ik heb er eerlijk gezegd het raden naar.”

Minder afwezigen

“Hopelijk kunnen we in onze eerstvolgende twee wedstrijden de kloof met de ploegen die achter ons staan opnieuw wat groter maken. Dat wordt, met verplaatsingen naar Jong Lede, dat net boven ons staat, en naar Voorde-Appelterre, de nummer twee, niet simpel. Maar: we kunnen beter. Zeker nu ons lijstje met afwezigen stilaan leegloopt. Maar als we na zeven wedstrijden één iets geleerd hebben, dan is het dat er dit seizoen altijd en overal geknokt zal moeten worden”, besluit de trainer.

De broers Gill en Jelle Vanhulle blijven out. Ook Noah Vandevoorde, die al het hele seizoen in de lappenmand ligt, blijft onbeschikbaar. Sven De Rechter stond zondag voor de tweede keer op rij in de basis bij SKRD en is dus weer fit. (SBE)

Zondag 23 oktober om 15 uur: KVC Jong Lede – SKRD A.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier