Moeizame zege voor Knokke FC

Glenn Ameloot zet druk op Simon Savaete © VDB

De ploeg versloeg Adinkerke met 4-3.

De herstelde Bram Paepe kreeg tussen de palen de voorkeur op Kevin Pannecoucke. Het optreden van de portier duurde amper twaalf minuten : Bram stopte foutief een doorgebroken opponent en keek onmiddellijk tegen rood aan. De resterende periode diende de thuisploeg met tien af te haspelen. Na achttien minuten opende bezoeker Sarrazyn de score, maar zeven minuten later egaliseerde nieuwkomer Demouge.

Met de rust in zicht bracht Waeghe de thuisploeg op voorsprong. Op het uur zette Protin de 2-2 op het bord. Amper één minuut later was het Savaete die Knokke weer aan de winst bracht. Tien minuten voor inrukken tekende kapitein Boi voor de 4-2. Nog was de zege niet binnen, want twee minuten voor inrukken lukte De Ruyter de 4-3. Spanning troef tot diep in blessuretijd doch de eerste drie punten bleven uiteindelijk aan de Oostkust.