Miss-kandidates komen voetballers steunen op EOTS-bijeenkomst

De eerste EOTS-teams van de maand zijn bekend en in Kachtem werd daar al het glas op geheven. Niet enkel in aanwezigheid van heel wat voetballers, maar ook enkele West-Vlaamse kandidates die meedingen naar het kroontje van de Miss België daagden op.

Een deel van de aanwezigen ging op de foto met organisatrice Ann Vantomme (centraal zittend). De sfeer zat er goed in.

EOTS staat voor End of the Season en dit event van initiatiefnemers Ann Vantomme en Greg Mahau bekroont in samenwerking met KW op het eind van het seizoen de voetballers uit de amateurreeksen. EOTS richt zich nu ook op tweede provinciale, waardoor er zowel in tweede en derde amateurklasse als in eerste en tweede provinciale een team van de maand is. Stemmen kan daar nog tot vrijdagmorgen 12 oktober.

MB-kandidates Josephine-Charlotte Lecluyse, Meryam Chekrad, Manon Vandemaele, Michelle Vermeersch en Emily Van Eeckhoutte werden met open armen opvangen op de EOTS-avond.
MB-kandidates Josephine-Charlotte Lecluyse, Meryam Chekrad, Manon Vandemaele, Michelle Vermeersch en Emily Van Eeckhoutte werden met open armen opvangen op de EOTS-avond.

Voor het eerst werd ook een EOTS-café gehouden, Interior Lounge in de Lod. De Raetlaan in Kachtem (Izegem) was daarbij de uitvalsbasis. In een gemoedelijke sfeer onder voetballers, een 150-tal kwamen na training even afgezakt, gaven ook vijf jongedames die straks graag als Miss België door het leven zouden gaan acte de présence.

Een tweede EOTS-café staat in december gepland. Meer nieuws volgt later. EOTS kun je ook volgen op de Facebookpagina.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.