Club Brugge nam gisteren al te makkelijk de maat van RSC Anderlecht, de ploeg van Philippe Clement is dus naast torenhoog titelfavoriet, ook de voornaamste kandidaat om de beker te winnen. En daarvoor moet het langs SV Zulte Waregem.

Een klein gelukje bij de moeilijkst denkbare loting voor de mannen van Francky Dury is dat ze op verplaatsing mogen beginnen. De halve finales wordt immers met een heenwedstrijd (21, 22 of 23 januari, nog te bepalen) en een terugwedstrijd (4, 5 of 6 februari gespeeld).

In de andere finale treft KV Kortrijk - dat ook al eerst op verplaatsing mag aantreden - Antwerp. Ook geen makkelijke loting uiteraard, maar in deze fase van het tornooi kan dat ook haast niet anders. Voor het KVK van Yves Vanderhaeghe is dit een manier om nog iets van hun seizoen te maken. (WVS)

Club Brugge nam gisteren al te makkelijk de maat van RSC Anderlecht, de ploeg van Philippe Clement is dus naast torenhoog titelfavoriet, ook de voornaamste kandidaat om de beker te winnen. En daarvoor moet het langs SV Zulte Waregem.Een klein gelukje bij de moeilijkst denkbare loting voor de mannen van Francky Dury is dat ze op verplaatsing mogen beginnen. De halve finales wordt immers met een heenwedstrijd (21, 22 of 23 januari, nog te bepalen) en een terugwedstrijd (4, 5 of 6 februari gespeeld). In de andere finale treft KV Kortrijk - dat ook al eerst op verplaatsing mag aantreden - Antwerp. Ook geen makkelijke loting uiteraard, maar in deze fase van het tornooi kan dat ook haast niet anders. Voor het KVK van Yves Vanderhaeghe is dit een manier om nog iets van hun seizoen te maken. (WVS)