De ploeg van trainer Kevin Vanthourenhout won zaterdag de derby op het veld van buur WS Houthulst met 0 -2 en zette zo directe achtervolger SK Westrozebeke, dat deze namiddag naar Proven moest, op zeven punten. Bij puntenverlies van Westrozebeke was Merkem reeds deze avond zeker van de titel. Na een spannende match won Proven in blessure tijd met 4 - 3 en mocht de aanwezige Merkemdelegatie zich opmaken voor een feestje in lokaal het Paviljoentje.

Merkem dankt deze tweede titel in drie seizoenen vooral aan zijn regelmaat en een recente 15 op 15 met een fabuleus doelsaldo van 16 -0.

(PB)

De ploeg van trainer Kevin Vanthourenhout won zaterdag de derby op het veld van buur WS Houthulst met 0 -2 en zette zo directe achtervolger SK Westrozebeke, dat deze namiddag naar Proven moest, op zeven punten. Bij puntenverlies van Westrozebeke was Merkem reeds deze avond zeker van de titel. Na een spannende match won Proven in blessure tijd met 4 - 3 en mocht de aanwezige Merkemdelegatie zich opmaken voor een feestje in lokaal het Paviljoentje.Merkem dankt deze tweede titel in drie seizoenen vooral aan zijn regelmaat en een recente 15 op 15 met een fabuleus doelsaldo van 16 -0.(PB)