Menen speelt 0-0 gelijk op Sint-Niklaas

© VDB

Na het 2-2 gelijkspel vorige week tegen Westhoek, stond SCT Menen met de verplaatsing naar Sint-Niklaas opnieuw voor een belangrijk treffen.

Sporting moest het doen zonder de geschorste Bochet. De Fransman werd vervangen door de jonge Buyssens. Kapitein Gallo, onzeker voor de wedstrijd, geraakte toch fit, kwam aan de aftrap en ook Merchiers kwam terug in de ploeg. In de eerste helft hielden beide ploegen het voorzichtig.

De wedstrijd scheerde geen hoge toppen. Beide doelmannen sleten een rustige avond. Ook na de rust kregen we eenzelfde spelbeeld. Sint-Niklaas kwamen enkele keren dreigend opzetten, maar de Menense defensie gaf weinig weg. Toen er dan toch een thuisspeler door de mazen glipte, stond doelman Degruyter pal. Sporting is reeds vier wedstrijden ongeslagen, pakt 8 op 12. Komend weekend moet Menen op eigen veld aan de bak tegen Zwevezele.