Menen nog steeds zonder zege

Op Petegem moest Menen andermaal het onderspit delven.

Al vroeg in de wedstrijd liet de bezoekende defensie zich andermaal veel te gemakkelijk in de luren leggen, kreeg de thuisploeg de 1-0 voorsprong op een zilveren schotel aangeboden. Eenmaal de opdoffer doorgeslikt, kwam Sporting goed in de match, was de evenknie van Petegem. Tien minuten voor de rust scoorde Atieda de gelijkmaker, maar die werd voor vermeend buitenspel afgekeurd.

Na de pauze kwam Menen goed uit de kleedkamer. Maar de verwachte treffer viel na een kwartier aan de overkant. Drie minuten later, na hoekschop, scoorde Nkou de aansluitingstreffer. De bezoekers voelden dat er meer inzat, zetten de thuisploeg onder druk. Bezoekende trainer Pascal Verriest joeg zijn mannen naar voor. Petegem moest wijken. Maar ondanks enkele kansjes was het Petegem die net voor tijd de Menense risico’s afstrafte met een derde treffer.