Menen en Wingene in evenwicht

Gianni Lingier (M) gaat neer in een duel met Ward Vanaudenaerde (R) en Axel Harinck (L). © VDB

Met een puntendeling op het veld van Menen blijft KVC Wingene ongeslagen in derde amateur. De 1-1 was best een aantrekkelijke wedstrijd.

Wingene, vorig seizoen de titel gepakt in eerste provinciale en nu nog altijd ongeslagen, begon het best aan de wedstrijd. De bezoekers drukten Menen op eigen helft terug. Gelukkig voor de thuisploeg stond een attente doelman Depaepe tussen de palen die de schade kon beperken.

Tweede helft

Na de rust kregen we een ander spelbeeld. Menen nam meteen het initiatief in handen, kende via zijn topscorer Cardon al snel succes. De thuisploeg wilde meer, ging op zoek naar de winningsgoal. Die kreeg de ingevallen Sennesael voor de voeten, maar kon die niet verzilveren. Met ene gelijkspel konden beide ploegen zich best verzoenen.