Menen blijft op gelijkspel steken tegen Temse

Sylvain Atieda gaat neer in een duel met Steven Schurmann. © (Foto VDB)

Na de 0-2 zege vorige week op Dikkelvenne, hoopte Menen tegen concurrent Temse het jaar in schoonheid af te sluiten met een zege. Uiteindelijk moest Sporting zich met een gelijkspel tevreden stellen (1-1).

En daar had de thuisploeg zelf schuld aan. Van bij de aftrap nam Menen het initiatief, drukte de bezoekers op eigen helft terug. De thuisploeg versierde enkele loepzuivere kansen, maar Atieda slaagde er niet in om die te verzilveren. Ook Bochet deed het hem na. Halfweg de eerste helft opende diezelfde Atieda, na een vrijschop, dan toch de score. Terwijl thuisdoelman Benoit Degruyter werkloos mocht toekijken, vertikte Atieda net voor de rust om de score te verdubbelen.

Menen kwam na de pauze slapjes uit de kleedkamer, slikte al snel de gelijkmaker. Vooral de ingebrachte Ernest Nfor, ex-KV Kortrijk, bezorgde de Menense defensie kopbrekens. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Menen opnieuw beter in de match, maar bleef slordig omgaan met de kansen. In het slot moest doelman Degruyter met een mooie redding alsnog de 1-2 nederlaag voorkomen.