Meer dan 1.000 spelers op Pittems indoortornooi

De U7 spelers van KSV Pittem. Achteraan staand vlnr : Niels Debruyne, Sander Vermeersch en Ilse Degraeve. vooraan vlnr. Alec Vandenhende, Nathan Rigole, Cedric Van Damme, Liam Van Maele, Lancelot Vanhee, Lucka Wanseele, Sem Van Mulders, Uwan Van Quathem en Stan Carpentier. © JG
Redactie KW

Van zondag 20 december tot woensdag 30 december organiseerde het jeugdbestuur van KSV Pittem voor de 12e maal een Kerst-indoortornooi.

Dat dit tornooi inmiddels een vaste waarde geworden is op de kalender mocht blijken uit het feit dat op drie weken tijd alle beschikbare plaatsen ingenomen waren. In het totaal namen 120 ploegen deel met meer dan 1.000 spelers. Uiteraard tekende heel wat ploegen uit de regio present, maar ook ploegen uit de rest van de provincie zakten naar Pittem af. Daarnaast waren ook diverse ploegen uit Oost-Vlaanderen van de partij. De formule met de hoge boardings bewees ook nu weer haar succes. Dit concept zorgt er voor dat het spel minder stil ligt, wat de spanning zeker doet toenemen. Dit was zeker ook te merken aan het aantal toeschouwers. Het was vaak zoeken naar een vrij plaatsje langs het speelveld. Ook de vip-ruimte voor trainers en afgevaardigden kon op veel bijval rekenen.

(JG – foto JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier