Maxime Annys stopt definitief met voetballen

©JOHN THYS BELGA
©JOHN THYS BELGA
Redactie KW

De 34-jarige Oostendenaar maakte in 2004 zijn debuut bij KSV Roeselare. Vijftien jaar later stopte hij als prof, ging hij bij Tempo Overijse voetballen en daarna bij KVK Wellen. Bij die ploeg uit derde nationale gaat hij nu als trainer aan de slag.

De voormalige jeugdspeler van KV Oostende en Cercle Brugge werd profvoetballer bij KSV Roeselare. Daarna volgden RAEC Bergen, MVV, RFC Doornik, OH Leuven, STVV, het Deense FC Hjorring, KVC Westerlo en Eendracht Aalst.

Vervolgens trok hij nog naar Tempo Overijse en KVK Wellen. Bij die Limburgse club combineerde hij als speler het trainerschap, maar de covid-pandemie zorgde ervoor dat er in de huidige competitie maar vier wedstrijden konden worden gespeeld. Nu heeft hij definitief beslist om enkel trainer te worden van de club, van zodra ze de competitie hervatten.

“Het is een rare gedachte dat ik niet meer die voetbalschoenen zal aantrekken, maar ik heb toch het gevoel dat dit een juiste keuze is. Ik wil iedereen bedanken voor de steun al die jaren. Trainers, spelers, begeleiders en zeker ook de kine’s. Ik ga alvast proberen hetzelfde parcours af te leggen als trainer maar eerst resultaten halen met KVK Wellen”, aldus Annys. (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.