Maxim Vandamme (57) kwam bij Eendracht Wervik tot een nieuwe overeenkomst voor volgend seizoen. De ex-speler van KV Kortrijk is bij de Tabaksploeg momenteel bezig aan zijn negende seizoen. Eerder gaf hij aan dat het dit seizoen zijn laatste was. Niet dus.

Al sinds 2010 hoofdtrainer

Maxim Vandamme werd in februari 2010 hoofdtrainer van Eendracht Wervik nadat hij ontslag nam bij FC Lendelede Sport. Bij de Tabaksploeg volgde hij toen in derde provinciale Guy De Baere op. Wervik speelt momenteel in de derde amateurklasse. "In alle linies moeten er 1 à 2 nieuwe spelers bij", aldus de coach.

Maxim Vandamme (57) kwam bij Eendracht Wervik tot een nieuwe overeenkomst voor volgend seizoen. De ex-speler van KV Kortrijk is bij de Tabaksploeg momenteel bezig aan zijn negende seizoen. Eerder gaf hij aan dat het dit seizoen zijn laatste was. Niet dus.Maxim Vandamme werd in februari 2010 hoofdtrainer van Eendracht Wervik nadat hij ontslag nam bij FC Lendelede Sport. Bij de Tabaksploeg volgde hij toen in derde provinciale Guy De Baere op. Wervik speelt momenteel in de derde amateurklasse. "In alle linies moeten er 1 à 2 nieuwe spelers bij", aldus de coach.