Marino Gruyaert volgend seizoen trainer van vierdeprovincialer KVC Wingene

Deze week werd een akkoord bereikt met de T1 voor de ploeg die KVC Wingene volgend seizoen in vierde provinciale zal inschrijven. Lenz Leclercq wordt zijn assistent.

Marino Gruyaert, in aanwezigheid van Bram Lucker (TVJO) en voorzitter Koen Vande Walle van KVC Wingene. © gf

Deze ploeg zal hoofdzakelijk bestaan uit Wingense spelers. Aangezien een aantal jeugdspelers van de laatste jaren reeds hun contract bij hun huidige ploeg hebben verlengd, zal het het eerste jaar nog wat zoeken zijn om de beoogde 70 procent Wingenaren te behalen.

Marino Gruyaert is 45 jaar en woont in Meulebeke. Hij werkt als bediende in het VTI in Izegem en is houder van een Uefa-A Diploma.

Zoals u in zijn CV kunt zien, heeft hij jaren met jonge gasten gewerkt en dit vooral op nationaal niveau. Marino Gruyaert motiveert zelf als volgt : “KVC Wingene is volgend seizoen een schitterende uitdaging. Werken met jonge gasten, die nog de gedrevenheid hebben om beter te worden en deze kunnen beter maken, is toch een droom om te kunnen verwezenlijken.”

Gruyaert was in het verleden jeugdtrainer bij KFC Meulebeke, KFC Izegem, KM Torhout en bij de beloften van OMS Ingelmunster. Bij de fanions was hij de voorbije jaren aan de slag bij KFC Lichtervelde, E. Hooglede en KFC Lendelede. Met die laatste twee ploegen behaalde hij de eindronde.

Marino Gruyaert zal geassisteerd worden door Lenz Leclercq als T2. Hij was eerder jeugdtrainer bij Stasegem, Meulebeke, Kuurne en Lendelede en bij de beloften van Lendelede en Racing Lauwe, waar hij ook T2 was.

KVC Wingene doet ook een warme oproep aan alle KVC-jeugdspelers om bij interesse contact op te nemen met de nieuwe trainer op zijn telefoonnummer 0497 89 94 19 of via mail marino.gruyaert@telenet.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.