Mandel verliest op Dikkelvenne

Ruben Pyck. © (Foto VDB)

Mandel United verloor met 3-2 op bezoek bij Dikkelvenne.

Als Mandel United de reguliere competitie met een prijswil afsluiten, zal het scherper naar voor moeten komen. Op het bedreigde Dikkelvenne trok de fusieploeg met 3-2 aan het kortste eind. Via een doelpunt van Pyck begon Mandel nochtans hoopgevend aan de wedstrijd. Tot net voor de pauze hielden de bezoekers de thuisploeg stevig in hun greep. Maar de slotminuut van de eerste helft was er teveel aan. Ondanks die tegenvaller was het na de rust opnieuw Mandel die het meeste hooi op de vork nam. Na een kwartier in de tweede helft bracht bezoeker Lorthiois zijn ploeg opnieuw op voorsprong. Mandel leek op weg naar de zege. Tot de bezoekende defensie net voor het slotkwartier zich tweemaal te grazen liet nemen. Mandel ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar de thuisdefensie gaf geen krimp meer.