Mandel veegt de vloer aan met Oudenaarde

Ruben Pyck © VDB

Mandel United walste probleemloos met afgetekende 4-1 cijfers over het nochtans ambitieuze Oudenaarde heen.

De fusieploeg die steeds maar beter op elkaar geraakt ingespeeld opende halfweg via Verspeeten de score. De thuisploeg was gelanceerd, zette de bezoekers met de rug tegen de muur. Tien minuten later verdubbelde Pyck de score. Pas op slag van rust slaagde Oudenaarde de aansluitingstreffer scoren.

Mandel was niet aangeslagen. Meteen na de pauze dikte Debouver aan tot 3-1. Oudenaarde had het begrepen en slaagde er niet meer in om de thuisploeg de daver op het lijf te jagen. Mandel controleerde rustig de wedstrijd, tikte mooi de bal rond. Net voor affluiten legde de ingevallen Dhondt de 4-1 eindcijfers vast.

Komende zaterdag krijgt Mandel het bezoek van provinciegenoot Gullegem. Tegen de ploeg van trainer Allan Deschodt wordt het andermaal een serieuze test.