De 24-jarige Indy Vancraeyveldt kreeg zijn jeugdopleiding bij WS Lauwe. Na een tussenstap bij Zwevegem Sport kwam hij bij SCT Menen terecht, waar FG Gullegem hem uiteindelijk wegplukte. Daar was hij een vaste waarde en wist de ploeg de jongste twee seizoenen mee in tweede amateurklasse te houden.

Indy Vancraeyveldt en sportief manager Patrick Rotsaert bezegelen hier de overeenkomst tussen club en speler met een handdruk., gf
Indy Vancraeyveldt en sportief manager Patrick Rotsaert bezegelen hier de overeenkomst tussen club en speler met een handdruk. © gf

De stijlrijke middenvelder die dit jaar ook vijf doelpunten scoorde, kan zowel op de '8' als op de '10' uitgespeeld worden. Hij tekende voor één seizoen bij Mandel United.

De 24-jarige Indy Vancraeyveldt kreeg zijn jeugdopleiding bij WS Lauwe. Na een tussenstap bij Zwevegem Sport kwam hij bij SCT Menen terecht, waar FG Gullegem hem uiteindelijk wegplukte. Daar was hij een vaste waarde en wist de ploeg de jongste twee seizoenen mee in tweede amateurklasse te houden.De stijlrijke middenvelder die dit jaar ook vijf doelpunten scoorde, kan zowel op de '8' als op de '10' uitgespeeld worden. Hij tekende voor één seizoen bij Mandel United.