Mandel United kan verdedigingsmuur Dikkelvenne niet slopen

Jasper Beyens kreeg een mooie kans maar besloot op de doelman. © VDB

Mandel United is niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen Dikkelvenne.

Van bij de start werd het onmiddellijk duidelijk dat de thuisploeg niet van plan was opendeurdag te houden. Er werd meteen een dubbele verdedigingsmuur opgetrokken en de bezoekers hadden het bijzonder moeilijk om die haast oninneembare vesting te slopen. Het aantal doelkansen in de eerste helft bleef dan ook beperkt tot welgeteld twee mooie kansen.

Weinig aantrekkelijke wedstrijd

Al op de tweede minuut kreeg Beyens een open kans na voorzet van Clyncke maar Beyens besloot op de thuisdoelman. Het was wachten tot de 40ste minuut vooraleer de bezoekers een tweede kans konden versieren. Na een heel goede actie schoot Pyck rakelings naast. Pal voor de rust viel de enige kans voor de thuisploeg maar Laleman wist die onschadelijk te maken. Er werd gerust bij een 0-0 al verdienden de bezoekers zeker een doelpunt.

De tweede helft was echt een maat voor niets. Er zat weinig animo in het spel en Dikkelvenne beperkte zich tot strak verdedigen zodat de bezoekers maar geen antwoord vonden om de dubbele verdedigingsgordel te slopen. Het bleef bij een schamel puntje na een weinig aantrekkelijk wedstrijd.