Mandel United is trots de licentie voor eerste amateur behaald te hebben. "Dank aan alle mensen die er hard voor gewerkt hebben", zegt beheerraadslid Mario David. "Het is vooral een overwinning op de mensen die ons al min of meer dood verklaarden."

Wat de sportieve gevolgen zijn, is in het kluwen van het Belgisch voetbal nog niet duidelijk. "We zullen ons daar ook niet druk over maken. Ons werk is gedaan, de licentie voor eerste amateur is binnen. Wij zijn wel aan de Vlaamse kant van tweede amateur als beste tweede geëindigd, dus krijgen we eerste kans om te promoveren als iemand uit onze reeks in aanmerking komt. Maar dat alles zal afhangen van het aantal clubs dat zijn licentie alsnog haalt voor het BAS."

Mandel United is trots de licentie voor eerste amateur behaald te hebben. "Dank aan alle mensen die er hard voor gewerkt hebben", zegt beheerraadslid Mario David. "Het is vooral een overwinning op de mensen die ons al min of meer dood verklaarden."Wat de sportieve gevolgen zijn, is in het kluwen van het Belgisch voetbal nog niet duidelijk. "We zullen ons daar ook niet druk over maken. Ons werk is gedaan, de licentie voor eerste amateur is binnen. Wij zijn wel aan de Vlaamse kant van tweede amateur als beste tweede geëindigd, dus krijgen we eerste kans om te promoveren als iemand uit onze reeks in aanmerking komt. Maar dat alles zal afhangen van het aantal clubs dat zijn licentie alsnog haalt voor het BAS."