Lieven Gevaert was trainer van OMS Ingelmunster toen de club in de fusie met KFC Izegem tot Mandel United stapte. Hij speelde met Ingelmunster kampioen in derde amateurklasse, maar gezien men met het stamnummer van KFC Izegem verder deed, speelden men sowieso in tweede amateurklasse.

In het eerste jaar van de fusieclub greep Mandel United net naast de titel en ook in de eindronde lukte het niet. Maar niet getreurd, in het nieuwe seizoen ging Mandel voortvarend van start. Het pakte de eerste periode, maar moet nu wel de leidersplaats aan buur Winkel Sport laten.

Bij Mandel kijkt denkt men ondertussen al aan volgend seizoen, of beter gezegd de volgende seizoenen. Eerder legde het al doelman Brecht Laleman (3 jaar) en youngster Louis Callens (één seizoen) vast.

Jasper Beyens ontdoet zich hier van Ayron Verkindere van KVK Westhoek., VDB
Jasper Beyens ontdoet zich hier van Ayron Verkindere van KVK Westhoek. © VDB

Trainer Lieven Gevaert bereikte een overeenkomst van onbepaalde duur, toch een krachtig signaal van de club. De aanvallend ingestelde middenvelder Jasper Beyens, die ook nog voor OMS Ingelmunster voetbalde, blijft langer. De linkspoot zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen.

Drie spelers van Wijgmaal proberen hier Lilian Lorthiois af te stoppen, maar de sterke beer zet je niet zomaar aan de kant., VDB
Drie spelers van Wijgmaal proberen hier Lilian Lorthiois af te stoppen, maar de sterke beer zet je niet zomaar aan de kant. © VDB

Fransman Lilian Lorthiois, voor wie vaak scouts in de tribune zaten, verbindt zijn lot voor nog drie extra seizoenen aan Mandel United.

Lieven Gevaert was trainer van OMS Ingelmunster toen de club in de fusie met KFC Izegem tot Mandel United stapte. Hij speelde met Ingelmunster kampioen in derde amateurklasse, maar gezien men met het stamnummer van KFC Izegem verder deed, speelden men sowieso in tweede amateurklasse.In het eerste jaar van de fusieclub greep Mandel United net naast de titel en ook in de eindronde lukte het niet. Maar niet getreurd, in het nieuwe seizoen ging Mandel voortvarend van start. Het pakte de eerste periode, maar moet nu wel de leidersplaats aan buur Winkel Sport laten. Bij Mandel kijkt denkt men ondertussen al aan volgend seizoen, of beter gezegd de volgende seizoenen. Eerder legde het al doelman Brecht Laleman (3 jaar) en youngster Louis Callens (één seizoen) vast.Trainer Lieven Gevaert bereikte een overeenkomst van onbepaalde duur, toch een krachtig signaal van de club. De aanvallend ingestelde middenvelder Jasper Beyens, die ook nog voor OMS Ingelmunster voetbalde, blijft langer. De linkspoot zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen.Fransman Lilian Lorthiois, voor wie vaak scouts in de tribune zaten, verbindt zijn lot voor nog drie extra seizoenen aan Mandel United.