Mandel United gaat verder met coach Lieven Gevaert en legt ook Beyens en Lorthiois langer vast

Mandel United legde middenvelders Lilian Lorthiois en Jasper Beyens voor respectievelijk drie en twee seizoenen langer vast, coach Lieven Gevaert krijgt dan weer een contract voor onbepaalde duur.

Lieven Gevaert blijft bij Mandel United dat volgend seizoen de wedstrijden van de hoofdmacht wel in het nieuwe Izegemse stadion zal afwerken en niet langer in Ingelmunster. © VDB

Lieven Gevaert was trainer van OMS Ingelmunster toen de club in de fusie met KFC Izegem tot Mandel United stapte. Hij speelde met Ingelmunster kampioen in derde amateurklasse, maar gezien men met het stamnummer van KFC Izegem verder deed, speelden men sowieso in tweede amateurklasse.

In het eerste jaar van de fusieclub greep Mandel United net naast de titel en ook in de eindronde lukte het niet. Maar niet getreurd, in het nieuwe seizoen ging Mandel voortvarend van start. Het pakte de eerste periode, maar moet nu wel de leidersplaats aan buur Winkel Sport laten.

Bij Mandel kijkt denkt men ondertussen al aan volgend seizoen, of beter gezegd de volgende seizoenen. Eerder legde het al doelman Brecht Laleman (3 jaar) en youngster Louis Callens (één seizoen) vast.

Jasper Beyens ontdoet zich hier van Ayron Verkindere van KVK Westhoek.
Jasper Beyens ontdoet zich hier van Ayron Verkindere van KVK Westhoek.© VDB

Trainer Lieven Gevaert bereikte een overeenkomst van onbepaalde duur, toch een krachtig signaal van de club. De aanvallend ingestelde middenvelder Jasper Beyens, die ook nog voor OMS Ingelmunster voetbalde, blijft langer. De linkspoot zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen.

Drie spelers van Wijgmaal proberen hier Lilian Lorthiois af te stoppen, maar de sterke beer zet je niet zomaar aan de kant.
Drie spelers van Wijgmaal proberen hier Lilian Lorthiois af te stoppen, maar de sterke beer zet je niet zomaar aan de kant.© VDB

Fransman Lilian Lorthiois, voor wie vaak scouts in de tribune zaten, verbindt zijn lot voor nog drie extra seizoenen aan Mandel United.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.