Mandel United blijft op 2-2 gelijkspel steken tegen KFC Merelbeke

Nicholas Tamsin © VDB

De eerste competitiewedstrijd ooit in de nieuwe Skyline Arena, daar waren behoorlijk wat supporters op afgekomen.

Vanuit de volle tribune zagen de fans dat Mandel in de eerste helft veel balbezit had, maar daar wat te weinig mee deed. Pogingen van Debouver en Lorthiois misten precieze en een ongeschreven wet zegt dan dat de goal aan de overkant viel. Op het halfuur werkte Mjahed met een volley mooi af, dat was dan meteen ook de ruststand.

Eerst miste Jasper Beyens nog een reuzekans in het begin van de tweede helft, vervolgens ging een poging van Tamsin nipt naast. Uiteindelijk was het toch Nicholas Tamsin die met een precieze vrijetrap de 1-1 kon netten. Tom Raes kopte even later over, maar na een center van Beyens kon Lilian Lorthois de 2-1 op het bord zetten. Na een supersafe van doelman Laleman scoorde De Bruycker tien minuten voor tijd toch de 2-2. Op center van de ingevallen Pyck trof Clyncke nog de paal, een poging van Aaron Dhondt ging nog net naast. Mandel moest zich tevreden stellen met een puntendeling.