Mandel kan niet winnen van Petegem

Daan debouver lukte twee doelpunten, maar dat volstond niet voor de overwinning. © VDB
Redactie KW

Mandel is blijkbaar het winnen verleerd. Tegen Petegem moest de fusieploeg zich met een 2-2-gelijkspel tevreden stellen.

Mandel begon heel hoopgevend aan de wedstrijd, was vooral in de eerste helft dominant aanwezig. Petegem moest zich tot verdedigen beperken, mocht zich gelukkig prijzen dat de plaatselijke schutters niet thuis gaven. Net voor het kwartier mochten de thuisfans dan toch juichen.

De doorgebroken Clyncke werd foutief afgestopt, Debouver zette de strafschop feilloos om. Mandel ging door op zijn elan, verzuimde de kansen te verzilveren. Het zou de fusieploeg zuur opbreken. Op slag van rust, na een schaarse counter, scoorde Joye de gelijkmaker. Mandel was duidelijk aangeslagen, kwam na de pauze minder scherp uit de kleedkamer.

Petegem profiteerde via de gevaarlijke Joye om op voorsprong te klimmen. Pas in het slotkwartier nam de thuisploeg de wedstrijd opnieuw in handen. Vijf minuten voor tijd scoorde Debouver de gelijkmaker. Mandel voelde dat er meer in zat, moest uiteindelijk met een gelijkspel genoegen nemen.

(FV/foto BVB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier